Huawei Mate 40 Pro повністю розсекречений за тиждень до анонса

Huawei Mate 40 Pro повністю розсекречений за тиждень до анонса
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Huawei лінійки Mate 40 будуть представлені 22 жовтня, але вже зараз ми можемо поглянути на офіційні, як стверджує джерело, зображення старшої моделі.

Як можна бачити, блок камер не восьмикутний, а круглий. З огляду на, що восьмикутний блок засвітився на офіційному зображенні, опублікованому самої Huawei, можна припустити, що такий дизайн буде у моделі Mate 40 або ж якийсь топової модифікації, наприклад, Mate 40 Pro + або Mate 40 Pro Porsche Design. 

Як би там не було, джерело говорить, що Mate 40 Pro отримає дисплей діагоналлю 6,67 дюйма роздільною здатністю 2772 х 1 344 пікселя. Він відчутно загнутий на бічних гранях, але бічні фізичні кнопки все ж повернули.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подвійна фронтальна камера розміщена в вирізі в екрані, як у P40 Pro. Серцем апарату служить SoC Kirin 9000 з чотирма ядрами Cortex-A77 і чотирма Cortex-A55, причому три старших ядра працюють на частоті 2,54 ГГц, а час, що залишився – на частоті 3,13 ГГц!

В Європі флагман Huawei буде доступний в одній версії: з 8 Гб оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті. У Китаї будуть більш оснащені модифікації з 12 ГБ оператиної пам′яті. Джерело підтверджує, що будуть і моделі Mate 40 Pro + і Porsche Design.

Що стосується основної камери, датчика тут чотири, три з яких «оптимізувала» Leica. При цьому на наявних зображеннях перископну «телевика» не видно.

Головний датчик характеризується роздільною здатністю 50 Мп, також смартфон отримає 20-мегапіксельний «ширик» і «телевік» роздільною здатністю 12 Мп з п’ятикратним зумом. Четвертий датчик відповідальний за фокусування і працює разом з лазерною системою. Відеозйомку можна буде вести в форматі 8K. Фронтальна камера включає датчик дозволом 13 Мп і додатковий 3D-сканер, необхідний для реалізації функції управління смартфоном жестами.

З іншого відомо про акумулятор ємністю 4400 мА · год з підтримкою 65-ватної зарядки, про підтримку зворотного і реверсивної зарядки, про наявність адаптерів Bluetooth 5.2, NFC і Wi-Fi 6 і габаритах 162,9 х 75,5 х 9,1 мм при масі 212 г. З квітів поки відомо про чорному і перламутровому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.