Nokia 8.3 назвали найкращим камерофоном бренду з часів серії Lumia

Nokia 8.3 назвали найкращим камерофоном бренду з часів серії Lumia
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі не так давно була опублікована інформація про порівняння смартфона Nokia 8.3 з одним з пристроїв фінського бренду, яке вважається справжньою легендою в світі мобільної фотографії, мова про знаменитого Lumia 1020. Як з’ясувалося, новинці навіть вдалося обійти предка і стати кращим камерофоном виробника.

Nokia 8.3 оснащується 64-мегапіксельною камерою і демонструє значно більше видатні фотоможливості, ніж колишній король мобільного фото, пишуть автори видання Gizmochina. Більш того, відзначається, що мова йде не тільки про знімки, які були зроблені в умовах нормальної освітленості, але і про кадри, отриманих при відносно поганому або недостатньому освітленні. Крім того, експерти відзначають, що смартфон Nokia 8.3 на всіх рівнях здатний підбирати більш правильний і оптимальним баланс білого кольору, випереджаючи легендарного попередника навіть за цим показником.

Варто відзначити, що Nokia 8.3 оснащується SoC Snapdragon 765G і 6,81-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1080+. Головна ж особливість моделі – його квадрокамера з лінзами Carl Zeiss в конфігурації 64 + 12 + 2 + 2 Мп. Дозвіл фронтальної камери пристрою становить 24 Мп. Автономність пристрою забезпечує вбудована акумуляторна батарея ємністю 4500 мАг, яка також підтримує швидку зарядку потужністю 18 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.