Авторитетний інсайдер розповів про майбутні iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлені раніше на цьому тижні iPhone 12-й серії ще не надійшли в продаж, але в мережі вже активно почали з’являтися чутки про майбутні моделі. Інсайдер під ніком L0vetodream, раніше точно який повідомив деталі по iPhone 12, HomePod mini і Apple Watch Series 6, розповів, чого чекати в майбутніх смартфонах Apple.

«MESA uts for iPhone» – так звучить повідомлення інсайдера. Для його розуміння варто уточнити, що слово «MESA» – це кодова назва Touch ID всередині Apple, а «uts» розшифровується як «under the screen». Таким чином, мова йде про подекранном сканері відбитків для iPhone.

У минулому році видання Bloomberg також повідомляло, що Apple працює з постачальниками над iPhone, в якому буде реалізовано як розпізнавання осіб за допомогою Face ID, так і сканування пальців Touch ID. Вихід такого смартфона очікується в 2021 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З огляду на численні патенти Apple щодо підекранного сканера відбитків і повідомлення інсайдерів, ймовірність появи цієї технології в майбутніх iPhone здається досить високою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.