DxOMark: iPhone 12 Pro Max поступається флагманам Xiaomi і Huawei

DxOMark: iPhone 12 Pro Max поступається флагманам Xiaomi і Huawei
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці DxOMark перевірили камери новітніх смартфонів лінійки iPhone 12. Порівняльний аналіз з флагманами Huawei і Xiaomi показав, що модифікація iPhone 12 Pro Max за параметрами основної камери поступається кращим гаджетам названих китайських компаній.

Фахівці ресурсу DxOMark перевірили функціональні можливості камер флагманів провідних виробників електроніки. Аналіз показав, що iPhone 12 Pro Max програє своїм найближчим конкурентам з КНР. Експерти проаналізували фокусна відстань телеоб’єктива названого смартфона корпорації Apple. Воно збільшилося з 52 мм у iPhone 11 Pro Max до 65 мм у iPhone 12 Pro Max, забезпечивши підтримку 5-кратного оптичного зуму, вказується в повідомленні DxOMark в соціальній мережі Weibo.

Далі фахівці роблять висновок, що версія iPhone 12 Pro Max поступається таким смартфонам як Xiaomi Mi 10 Ultra і Huawei P40 Pro, у яких досліджуваний технічний параметр становить 120 і 125 мм відповідно. До того ж, нинішній флагман від Apple, яким є iPhone 11 Pro Max, зайняв в DxOMark 16-те місце, поступившись китайським флагманів актуальною генерації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.