Китайці навчилися «перетворювати» старі iPhone 11 в нові iPhone 12

Китайці навчилися «перетворювати» старі iPhone 11 в нові iPhone 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заповзятливі китайці знайшли спосіб, який дозволить без особливих грошових вливань «перетворити» старий iPhone 11 в новенький iPhone 12. Чохли, які імітують стилістику моделі айфон 12, вже з’явилися в деяких інтернет-магазинах.

Вартість даного аксесуара варіюється від 1 до 4 доларів в залежності від використовуваних для його виготовлення матеріалів. Новий iPhone отримав дизайн з плоскими гранями, проте в цілому апарат мало чим відрізняється від торішньої моделі. Дана якість китайці і використовували для «перетворення». Виробники чохлів з Китаю вже створили спеціальні бампери, які ідеально маскують iPhone 11 під iPhone 12.

Розрізнити апарати звичайно можна, наприклад, габарити торішньої моделі трохи більші нової, однак для цього доведеться провести пряме порівняння, що навряд чи буде робити стороння людина. Примітно, що аналогічний трюк використовувався і для минулого покоління iPhone, коли спеціально для XR і XS були розроблені спеціальні насадки для камери, що додають апарату необхідний об’єктив.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.