Інсайдер показав «полегшену» упаковку iPhone 11 (відео)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На минулій недавно презентації Apple оголосила, що нові флагмани надійдуть у продаж без блоків живлення і навушників – заодно такі зміни в комплекті поставки торкнуться і торішніх смартфонів. У зв’язку з таким нововведенням зміниться і форма коробок для фірмових гаджетів: як тепер виглядає «оновлена» версія iPhone 11, вже продемонстрував мережевий інформатор @ L0vetodream в своєму Twitter-блозі.

У зв’язку з тим, що до 2030 року Apple має намір повністю позбутися від вуглецевого сліду в атмосфері, в упаковці iPhone 12, крім самого гаджета, знаходиться тільки кабель для зарядки. Розмір заводської упаковки пристрою при цьому зменшився майже вдвічі порівняно з торішніми моделями. Сьогодні в мережі з’явилося відео, на якому інсайдер показує нову упаковку iPhone 11. Поки невідомо, чи позначиться це на вартості пристрою.

З чуток, жителі Франції як і раніше зможуть купувати «постраждалі» моделі iPhone з навушниками в комплекті. Це пов’язано з вимогами місцевого законодавства в зв’язку з «недостатньо доведеною безпекою» стільникового випромінювання при розмові по телефону без гарнітури.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.