Чим 5G на iPhone 12 відрізняється від інших смартфонів

Чим 5G на iPhone 12 відрізняється від інших смартфонів

Apple представила iPhone 12, 12 mini і 12 Pro. Всі новинки отримали підтримку мереж п’ятого покоління (5G). Технологія роботи з швидким бездротовим стандартом відрізняється від інших смартфонів завдяки високій швидкості і режиму Smart Data.

Підтримка мереж 5G на iPhone 12 стане доступна користувачам у багатьох країнах завдяки поєднанню технологій апаратного і програмного забезпечення. Нагадаємо, мережі п’ятого покоління значно збільшують швидкість скачування і вивантаження, знижують показник відгуку в онлайн-іграх і дозволяють працювати з контентом у високій роздільній здатності в режимі реального часу. Таким чином відпадає необхідність в підключенні до загальнодоступних мереж Wi-Fi.

Модельний ряд iPhone 12 підтримує більшість найпоширеніших діапазонів 5G. Смартфони призначені для ринку США зможуть працювати з міліметровими хвилями, а це дуже високі частоти, зв’язок на яких досягає швидкості 4 Гбіт в секунду.

У смартфонах iPhone 12 використовується режим Smart Data. Це інтелектуальна функція, яка дозволяє збільшувати термін роботи без підзарядки. Вона в реальному часі оцінює і оптимізує необхідне співвідношення передачі даних і використання акумулятора при роботі з мережами 5G.

Теоретично модельний ряд iPhone 12 зможе показати найбільш тривалий показник часу автономної роботи в мережах п’ятого покоління в порівнянні з пристроями конкурентів за рахунок свого програмного і апаратного комплексу. Поки це все звучить чудово «на папері», тому залишається дочекатися надходження новинок у продаж і відповідно перших тестів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.