Смартфони на Android почали показувати неправильний час

Смартфони на Android почали показувати неправильний час
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблема торкнулася, як повідомляється, мільйони смартфонів від різних самих різних брендів, які за станом на момент збою перебували на території Китаю. Що саме стало причиною таких великих і вкрай значних неполадок, на жаль, до сих пір так і не відомо, однак практично у всіх, кого торкнулася ця проблема, час в кінцевому підсумку повернулося назад в колишнє значення.

У зв’язку з подібним збоєм деякі люди так і зовсім взагалі почали вважати, що їх електронний пристрій так і зовсім взагалі вийшло з ладу, проте насправді, на щастя, це далеко не так. За попередніми даними, в роботі Android виникла якась неполадка, через яку смартфони на території Китаю почали отримувати невірні дані про час з сервера, що забезпечує синхронізацію часу для китайського регіону. 

Важливо зауважити, що перескочив не часовий пояс, а саме змінився час, що могло трапитися тільки при виникненні якоїсь неполадки. Користувачі, які помітили проблему з часом відразу, виявилися змушені відключити функцію установки автоматичного часу, зробивши це в налаштуваннях ОС.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google ніяк не коментує збій такого роду, однак торкнувся від виключно користувачів смартфонів на базі Android, тоді як власники тих же самих різних моделей iPhone від Apple від усього цього зовсім ніяк не постраждали. Вся ця ситуація доводить, що навіть найпростіші функції, на зразок відображення часу, можуть іноді дуже сильно підводити. 

Коли годинник відстає на практично двадцять хвилин, все життя буде завжди і всюди йти під укіс, тому що завжди і всюди будеш сильно спізнюватися. Саме тому збої такого роду, що зачіпають мільйони різних смартфонів, вкрай небезпечні, адже через неполадки такого роду виникає ціла маса проблем і складнощів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.