Якісні фото нового складаного смартфона Huawei Mate X2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3D-дизайнер Джермейн Сміт (Jermaine Smit), також відомий як Concept Creator, зробив якісні рендери майбутнього смартфона Huawei Mate X2, а також опублікував відеоролик, що дозволяє розглянути пристрій з усіх боків. Модель була створена на базі патентних зображень, які нещодавно з’явились в мережі.

Huawei Mate X2 повинен бути дуже схожий на Samsung Galaxy Z Fold2, тобто його основний екран буде складатися всередину і захищатися корпусом. Також очікується, що смартфон отримає сучасну камеру з перископним модулем. Смартфону приписують 40-мегапіксельну камеру з 3-кратним оптичним зумом.

Huawei Mate X2 може бути оснащений флагманської платформою Kirin та підтримувати до 12 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті. Якщо вірити чуткам, новий складаний смартфон Huawei отримає 8-дюймовий складаний екран роздільною здатністю 2480 x 2220 точок. Він буде підтримувати частоту оновлення зображення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch, заявив, що китайський технологічний гігант не зможе випустити новий складаний смартфон в цьому році. Те саме джерело повідомило, що відмінність від Samsung полягає в тому, що Huawei не використовуватиме UTG (ультратонке скло).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.