Стало відомо коли Redmi 9, Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9S отримають MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Свою фірмову оболонку MIUI 12 компанія Xiaomi анонсувала ще в квітні нинішнього року і з того часу оновлює свої пристрої до актуальної версії прошивки. Робить вона це неспішно і якщо з китайськими версіями смартфонів вона встигла охопити достатню велику кількість пристроїв, то ось з глобальними – все складається не так добре.

У числі «ждунов» виявилися глобальні версії моделей Redmi 9, Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9S. І ось днями стало відомо, що MIUI 12 повинна прийти на ці смартфони з 20 жовтня. За традицією, поширюватися оновлення буде поступово, охоплюючи все більше пристроїв з кожним днем. При цьому служба підтримки компанії уточнила, що для Redmi 9 викотять версії MIUI 12, призначені як для глобального ринку, так і Європи. Базуватися оболонка буде на Android 10, а на лютий 2021 року компанія запланувала оновлення до Android 11.

Нагадаємо, що MIUI 12 стало одним з помітних оновлень фірмової прошивки Xiaomi. У числі змін і нововведень варто відзначити появу супершпалер і нову анімацію, оновлений центр управління та жестової управління, загальносистемний темний режим і поява нового шрифту, функцію обміну даними Mi Share і перероблений менеджер файлів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.