З’явилися подробиці про Samsung Galaxy S21 Ultra

У першому кварталі наступного року Samsung представить оновлену лінійку смартфонів Galaxy S. Очікується, що новинок буде три: Galaxy S21, Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra. З наступного року серії Galaxy S і Galaxy Note втратять статус преміальних рішень, які були найтехнологічнішими пристроями в модельному ряду компанії. Тепер на вістрі прогресу будуть складні смартфони серії Galaxy Z, тому чекати чогось революційного від сімейства Galaxy S21 не варто.

Ні у кого немає сумнівів, що в залежності від регіону продажів новинки будуть доступні з чіпом Snapdragon 875 або Exynos 2100. У випадку з Galaxy S21 Ultra виробник піде на установку OLED-дисплея роздільною здатність 2К і частотою оновлення мінімум 120 Гц (можливо, 144 Гц) . Основна камера отримає систему з п’яти датчиків, де головний ISOCELL Bright HM2 на 108-мегапікселів. Обіцяють підтримку записи в форматі 8К зі швидкістю 30fps і систему оптичної стабілізації зображення.

Ємність акумулятора складе 5000 мАч, і компанія піде на збільшення швидкості зарядки, довівши її потужність до 65 Вт. Майже напевно запропонують підтримку бездротової і зворотного зарядки, а також ходять чутки, що Galaxy S21 Ultra отримає в комплекті стилус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.