Опубліковані якісні рендери Xiaomi Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подібно до того, як iPhone 12 будуть схожі на iPhone 4, так і майбутній флагман Xiaomi Mi 11 може виявитися схожим на свого далекого предка – Xiaomi Mi 3. Принаймі, якщо апарат виявиться таким, яким його представили на нових рендерах.

Якщо великі компанії воліють надихатися своїми минулими успішними пристроями, то Mi 11 цілком може виявитися таким – з рубаними гранями. Але екран на сучасний манер займає чи не всю фронтальну панель і до того ж ще заходить на боковини. Фронтальної камери не видно, але це не означає, що її немає: Mi 11 активно приписують подекранную «Фронталки», причому різні джерела навперебій.

Основна камера цього концепту своїм оформленням нагадує камери смартфонів Google і Samsung, але датчиків тут більше – цілих п’ять, причому один з них перископний, що забезпечує оптичний зум. В основі апаратної платформи цього пристрою буде однокристальна система Snapdragon 875 з розрахунковою продуктивністю понад 700 000 балів в AnTuTu.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І анонс, і випуск Xiaomi Mi 11 відбудеться в першому кварталі наступного року. На випуск його попередника сильно вплинула пандемія коронавірусу в Китаї, але зараз ситуація з COVID-19 в цій країні взята під контроль, так що затримки з прем’єрою Mi 11 бути не повинно.