Huawei Mate 40 Pro з унікальним дизайном показали на якісних фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже до кінця 2021 року китайська компанія Huawei планує офіційно представити лінійку флагманських смартфонів Mate 40 Pro, яка отримала унікальний дизайн і оригінальне розташування модулів камери. Не так давно в мережі опублікували перші якості знімки, що демонструють зовнішність новинки.

На думку експертів, в нову лінійку увійдуть чотири різні моделі, в тому числі ексклюзивне видання Huawei Mate 40 Pro RS Porsche Design. На опублікованих з Мережізнімках можна детально розглянути зовнішній вигляд пристроїв лінійки, а також унікальне оформлення задньої панелі, на якій розташувався круглий блок основної камери з оригінальним розташуванням модулів.

Так, у верхній частині блоку розташувалося прямокутний отвір для камери-перископа. Зліва збоку розташовується вічко світлодіодного спалаху, а в нижній частині розробник розмістив три об’єктива з різним розміром лінзи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що завдяки такій компоновці Huawei Mate 40 Pro стане першим смартфоном на ринку з настільки оригінальним компонуванням основного блоку камер. Також повідомляється, що новинка оснащена SoC Kirin 9000 і AMOLED-дисплеєм з загнутфмі краями. Здвоєна фронтальна камера гаджета буде врізана в верхній лівий гол дисплея.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.