Samsung опублікувала всі характеристики доступного 5G-смартфона

Samsung опублікувала всі характеристики доступного 5G-смартфона Galaxy A42
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завершивши низку інсайдерських звітів, присвячених новому смартфону Galaxy A42 5G, компанія Samsung розсекретила докладні технічні характеристики підготовлюваного до випуску фірмового пристрою. Опублікований тизер дозволяє в деталях оцінити потенційну продуктивність і фотоможливості гаджета.

Новинка А-серії отримає Super AMOLED дисплей діагоналлю 6,6 дюйма з роздільною здатністю HD + і каплевидним вирізом під 20-мегапіксельну фронталку з діафрагмою f / 2.2. На тильній стороні корпусу розміститься квадратний модуль основної камери, що включає чотири датчика: основний на 48 Мп (f / 1.8), ультраширококутний на 8 Мп (f / 2.2), датчик глибини на 5 Мп (f / 2.4) і сенсор для макрозйомки дозволом 5 Мп (f / 2.4).

Samsung опублікувала всі характеристики доступного 5G-смартфона Galaxy A42

В якості апаратної платформи компанія вибрала неназваний восьмиядерний чіп з двома продуктивними ядрами, що працюють на частоті 2,2 ГГц і шістьма енергоефективними (1,8 ГГц). Залежно від модифікації Galaxy A42 5G буде доступний з 4, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті і вбудованим накопичувачем на 128 ГБ з можливістю розширення за допомогою карт microSD об’ємом до 1 ТБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримає акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої 15-ватної зарядки. Як засіб аутентифікації виробник використовував сканер відбитків пальців, розміщений під дисплеєм. Новинка буде доступна в сірому, білому і чорному корпусах. Вартість і дату початку продажів Galaxy A42 5G компанія поки не розкриває, але якщо вірити інсайдерам, саме ця модель повинна стати найбільш доступною в лінійці 5G-пристроїв бренду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.