В мережі з’явилося перше офіційне відео флагмана OnePlus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна прем’єра нового флагмана OnePlus – OnePlus 8T – відбудеться 14 жовтня, на наступний день після анонса iPhone 12. Однак якщо фінальний варіант дизайну iPhone 12 відомий хіба що тільки співробітникам Apple, то OnePlus не стала приховувати обличчя свого флагмана до анонса. Апарат позує в офіційному відеоролику нижче.

Попутно глава компанії Піт Лау (Pete Lau) в повідомленні на офіційному форумі розповів, що що в глянцевому задній панелі OnePlus 8T кольору «аквамариновий зелений» застосовується «дифузне відображення». По суті – це спеціальна плівка, що дозволяє зберегти глянсову текстуру скла і маскує відбитки пальців.

Плівки – плівками, але набагато важливіше те, що тепер ми знаємо, як виглядає смартфон. Наприклад, в блоці камери немає незвичайного кільцевого спалаху, яка демонструвалася на минулих зображеннях. Але в основній камері і раніше чотири модулі. Також на блоці камери вказано фокусна відстань – 14-26 мм, підтверджена і оптична стабілізація. Смартфону приписують екран AMOLED діагоналлю 6,55 дюйма з кадровою частотою 120 Гц, SoC Snapdragon 865, акумулятор ємністю 4500 мА · год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт і Android 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.