Huawei назавжди позбудеться бренду Honor

Huawei назавжди позбудеться бренду Honor
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei відчуває серйозні труднощі у зв’язку з все більшим тиском санкцій на неї з боку влади США. Останні обмежувальні заходи привели до блокування постачання чипів, необхідних компанії для виробництва смартфонів. На цьому тлі експерти прогнозують, що компанія втратить свої провідні позиції на ринку смартфонів.

Для того, щоб протистояти наростаючому тиску з боку США, компанія шукає різні шляхи виходу з ситуації, що склалася, і в якості одного з варіантів може бути розглянутий варіант продажу належного Huawei бізнесу Honor.

На даний момент бренд Honor орієнтований на низький ціновий сегмент. Продаж Honor дасть майбутньому власнику сильний бренд, що добре зарекомендував себе на ринку, і звільнить Honor від обмежень, накладених на Huawei, дозволивши тим самим розвивати вже сформовані лінійки продуктів і рухатися в середній і верхній ціновий сегмент. Такий сценарій створює загрозу для інших китайських брендів, які могли б рости на китайському ринку в ситуації накладених обмежень на Huawei і Honor, але в разі виділення Honor і зняття з неї обмежень будуть змушені конкурувати з нею за покупця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рішення про продаж Honor, на думку експертів, є виграшним як для компанії Huawei і бренду Honor, так і для постачальників компонентів і китайської електронної промисловості в цілому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.