Фахівці назвали причини, чому iPhone SE все ще актуальний

Фахівці назвали причини, чому iPhone SE все ще актуальний
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone SE першого покоління, випущений 2016 року, як і раніше, можна розглядати в якості потенційного придбання. Це все ще відмінний смартфон, у якого, з огляду на низьку вартість, майже немає конкурентів.

Розповідаємо, чому він все ще актуальний.

Низька вартість

Гаджет все ще можна знайти у рітейлерів. Вартість нового примірника становить близько 6 тисяч гривень. І за ці гроші це один з найоптимальніших варіантів по співвідношенню «ціна-якості».

Принаймі, якщо вам треба пристрій під управлінням операційної системи iOS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Підтримка iOS 14

iPhone SE підтримує новітню операційну систему iOS 14 , яка була представлена Apple в середині вересня 2020 року.

Сам використовую iPhone SE в якості робочого смартфона – на особистому досвіді можу стверджувати, що працює він з нею відмінно. Чи не гальмує, дозволяє користуватися більшістю нових функція.

Все ще висока продуктивність

Можливо, що на iPhone SE не вдасться зіграти в топові ігри 2020 року випуску. Але з основними завданнями – листування в соціальних мережах, спілкування, серфінг по мережі, зйомка фото та відео – SE справляється на ура.

Старенький чіпсет Apple A9 Bionic як і раніше забезпечує адекватну продуктивність.

Компактний форм-фактор

Якщо вам потрібен по-справжньому маленький “айфон”, то вибору як би і немає зовсім. Тільки iPhone SE пропонує більш-менш актуальне залізо, підтримку iOS 14 в компактному 4-дюймовому форм-факторі.

Тому його так люблять дівчата.

А що ж недоліки? Головний – акумулятор. Заряд iPhone SE «зжирає» буквально моментально. Під рукою постійно повинен бути портативний акумулятор або доступ до розетки. Ну і, ймовірно, iOS 14 стане останньою iOS для останнього в історії по-справжньому компактного “айфона”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.