В iPhone 13 майже повністю приберуть виріз в екрані

За словами авторитетного інсайдера, відомого під ніком Ice Universe, виїмка для системи розпізнавання особи TrueDepth нарешті зменшиться в смартфонах серії iPhone 13. Джерело повідомило, що виріз як і раніше буде присутній, однак його висота зменшиться.

Інсайдер проілюстрував майбутні зміни грубим начерком. Згідно з ним, виріз збереже свою ширину, проте його висота буде набагато менше, що позитивно відіб’ється на досвіді використання пристрою. Це, ймовірно, обрадує багатьох користувачів, яких бентежить занадто широка виїмка, яка не змінювалася з моменту запуску iPhone X в 2017 році. Деякий час ходили чутки, що iPhone 12 першими отримають зменшений виріз, однак по всій видимості, зміни перенесені на 2021 року.

В iPhone 13 майже повністю приберуть виріз в екрані

Проте, надійні джерела заявляють, що через меншого розміру екрана 5,4-дюймовий iPhone 12 mini може отримати більш вузький «чубок».

Нагадаємо, що минулого тижня відомий інсайдер Росс Янг (Ross Young) повідомив, що iPhone 13 будуть запропоновані в тих же розмірах, що і iPhone 12, проте будуть оснащені новими дисплеями ProMotion з частотою оновлення 120 Гц і поліпшеними камерами. Презентація iPhone 12, нагадаємо, очікується вже менше, ніж через тиждень, а саме 13 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.