Дизайн і незвичайна функція камери Huawei Mate 40 Pro розкриті виробником аксесуарів

Дата презентації Huawei Mate 40 ще не оголошена виробником, але в мережі вже протягом декількох місяців обговорюється оригінальний дизайн Pro-версії гаджета. Недавні знімки захисного чохла для неанонсоване смартфона розкрили нові подробиці про характерні риси модуля камери майбутнього флагмана.

Судячи по зображенню, опублікованому китайськими інсайдерами, круглий блок основної камери пристрою відрізняється від попередника не тільки формою, а й компонуванням самих датчиків. У верхній частині модуля розмістився прямокутний перископний об’єктив, трохи нижче зліва знаходиться світлодіодний спалах овальної форми, а в нижній частині – три сенсора різних розмірів.

На одному зі знімків видно іконки на кільці навколо модуля, що підтверджують можливість його використання в якості допоміжного елемента управління поряд з дисплеєм.

Очікується, що Huawei Mate 40 Pro буде працювати на базі процесора Kirin 9000 і отримає 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з вирізом для подвійний фронтальної камери. Новинку оснастять ємним акумулятором з підтримкою швидкої дротової і бездротової зарядки. Вартість і дата презентації нового флагмана поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.