Експерти назвали який iPhone купити восени 2020 роки?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже зовсім скоро у продажу з’являться iPhone наступного покоління – iPhone 12 Mini,  iPhone 12,  iPhone 12 Pro,  iPhone 12 Pro Max. Якщо вас не утрудняють кошти, то має сенс дочекатися модельного ряду iPhone 12 і купити один з нових смартфонів.

А якщо з грошима все не так райдужно? Або ви просто не бачите сенсу переплачувати за новий дизайн і непотрібний в нашій країні 5G. Тоді розумно зупинитися на одному з айфонів, які вже представлені на ринку.

Допоможемо визначитися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Які айфони точно не варто купувати восени 2020 роки?

Абсолютно точно не варто брати моделі, які не отримують актуальні оновлення Apple. Ми не бачимо сенсу брати iPhone 5 і iPhone 6. Також вважаємо, що зараз абсолютно не актуальні iPhone 7 і iPhone 8. Справа в тому, що iPhone SE (2020) не набагато дорожче, але куди потужніші і оснащений кращою камерою.

Недорогі iPhone, які все ще актуальні в 2020 році

Якщо грошей небагато, але хочеться iPhone, то вибрати можна одну з наступних моделей:

  • iPhone 6s – якщо знайдете, то за дуже невеликі гроші отримаєте відмінний смартфон, який підтримує iOS 14, все ще непогано знімає і радує високою швидкістю роботи;
  • iPhone SE – ще один бюджетник, який цікавий за рахунок компактного форм-фактора, можливості установки iOS 14 (і він працює з нею дуже швидко) і відмінною камери (за свої гроші).

Флагманська начинка за невеликі гроші

iPhone SE другого покоління – ідеальний iPhone для тих, хто хоче швидкий смартфон, який буде отримувати оновлення iOS ще багато-багато років. У нього топовий чіпсет A13 Bionic, як у лінійки iPhone 11, крута камера і компактний корпус із чудовим дисплеєм.

Проблем з продуктивністю ви не відчуєте ще років зо п’ять.

Для фанатів невеликих смартфонів – ідеальний айфон.

Безрамкові айфони за адекватні гроші

А що ж робити тим, хто хоче безрамковий айфон?

Тут вибір великий:

  • iPhone XR – як і раніше актуальний айфон з швидким залізом і ємним акумулятором. Працює довго, знімає якісно, не гальмує, оновлюватися буде ще довго. Якраз те, що потрібно. Якби не…
  • iPhone X / XS / XS Max – знайти X / XS / XS Max сьогодні не просто, але нові айфони цих серій, як і раніше зустрічаються. І стоять вони майже стільки ж, скільки XR. Переваг перед ним при цьому безліч – стильний корпус з тонкими рамками, яскравий OLED-дисплей і додаткова камера з оптичним зумом. При майже однаковій ціні – вибір очевидний.
  • iPhone 11 – Спадкоємець XR з IPS-екраном, але флагманської начинкою і приголомшливою камерою з нічним режимом роботи. Мало не найоптимальніший варіант, якщо ви готові витратити на айфон близько 30 тис гривень.

Не хочете чекати iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max? Та й бажання переплачувати також не виникає? Зараз чи не найкращий момент придбати iPhone 11 Pro – його ціна опустилася нижче.

Це чудовий смартфон з топовою камерою, який продовжить бути актуальним протягом ще 5-6 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.