Стало відомо який iPhone 13 і iPhone SE 3 випустить Apple в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними від надійного джерела, виявився яким інсайдер Росс Янг з компанії DSCC (Display Supply Chain Consultants, вже в 2021 році компанія Apple випустить лінійку смартфонів iPhone 13, включати яка в себе буде чотирьох моделі, які відрізняються один від одного технічним оснащенням, розмірами, екраном , продуктивністю, фотокамерою і багатьом іншим.

Користувачів чекають телефони, оснащені 5,42-дюймовим, 6,06-дюймовим (дві моделі) і 6,67-дюймовим екранами, тобто вибрати дійсно насправді буде з чого. Всі ці мобільні пристрої отримають не просто дисплей, а саме органічний OLED-екран, тому користуватися ними виявиться максимально комфортно і приємно.

Всі екрани в нових iPhone будуть виготовлені за технологією Y-Octa, а також вони зможуть похвалитися підтримкою технології ProMotion, що дозволяє за рахунок «розумних» алгоритмів в потрібні моменти часу збільшити частоту оновлення інформації на дисплеї з звичних всім 60 Гц до 120 Гц, тобто в два рази.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок цього картинка виявиться такою ж плавною, якою вона є зараз, в даний час, на планшетних комп’ютерах iPad Pro, де вона використовується з 2018 року. Всі доступні для покупки моделі iPhone 13 отримають підтримку мережі 5G, але лише моделі з приставкою Pro запропонують користувачам підтримку діапазону mmWave, що сприяє отриманню максимальної швидкості з усіх можливих.

Крім того, за словами інсайдера, компанія Apple планує випустити такий телефон, як iPhone SE 3, тобто це буде новий бюджетний iPhone третього покоління, а приписують йому цілу масу різних самих різних особливостей, якими він так чи інакше зможе всіх приємно здивувати.

Телефон отримає 6,06-дюймовий екран, сканер особи Face ID, потужний процесор, подвійну камеру, чіп NFC для роботи з фірмовою платіжною системою компанії, а також ряд інших важливих особливостей і переваг. Цей iPhone виявиться відчутно дешевший всіх основних конкурентів, тому купити його собі легко і просто зможе максимально широке коло людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.