Опубліковані перші подробиці про лінійку iPhone 13

Аналітик в галузі дисплеїв Росс Янг поділився про майбутню лінійку смартфонів iPhone 13, яка прийде на зміну iPhone 12 і iPhone SE.

Повідомляється, що прийдешній модельний ряд iPhone 13 дуже схожий на очікувану лінійку iPhone 12, яку, якщо вірити чуткам, Apple представить в жовтні. За словами аналітика, купертіновци представлять в 2021 році п’ять смартфонів: iPhone 13 Pro Max з 6,67-дюймовим екраном, iPhone 13 Pro з екраном 6,06 дюймів, iPhone 13 – 6,06 »і iPhone 13 – 5,42.

Передбачається, що всі моделі iPhone 13 отримають дисплеї від BOE Technology, Samsung і LG. Янг відзначає, що «найбільш важливою подією» в прийдешньому модельному ряду 2021 року стане впровадження дисплеїв ProMotion зі змінною частотою оновлення екрану, максимальний показник якої становить 120 Гц.

Що стосується камер, iPhone 13 і 13 mini отримають ті ж датчики, що і у iPhone 12 Pro Max, в той час як розмір системи буде збільшений. Це означає, що камери будуть значно поліпшені на всіх моделях.

Хоча Янг очікує, що обидві моделі iPhone 13 Pro отримають датчик LiDAR, невідомо чи з’явиться ця функція в смартфонах без індексу «Pro». Так само до цих пір неясно, чи буде модельний ряд смартфонів iPhone 12 Pro оснащуватися цим лазерним сенсором.

Всі моделі iPhone 13, швидше за все, отримають підтримку 5G з частотою менше 6 ГГц, а серія Pro отримає на додаток підтримку більш швидкого стандарту mmWave. З чуток, в цьому році тільки iPhone 12 Pro Max зможе працювати в діапазоні швидкого стандарту mmWave 5G.

Не менш цікаво, якщо вірити інформації від Янга, iPhone SE третього покоління не варто чекати раніше 2022 року. Очікується, що він отримає 6,1-дюймовий РК-дисплей, Touch ID, 5G з частотою менше 6 ГГц і аналогічний iPhone 11 набір камер. Це може натякати на те, що він отримає схожий дизайн, а сканер відбитка пальця, ймовірно, буде вбудований в кнопку Power за аналогією з iPad Air четвертого покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.