З новим додатком Google Camera можна знімати фільми

З новим додатком Google Camera можна знімати фільми
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google 30 вересня офіційно представила нові моделі своїх смартфонів, а саме Google Pixel 5 і Pixel 4a. Представлені смартфони першими отримають передбачену систему Android 11. Також компанія заявила, що ці пристрої гарантовано отримають Android 14.

Мабуть у Google інший погляд щодо підтримки своїх смартфонів на відміну від Apple, яка оновила старенький iPhone SE до iOS 14.

Головна “фішка” смартфонів від Google – це звичайно ж їх додаток Camera. За допомогою спеціальних алгоритмів додаток стане ще функціональнішим. Очевидно, що Google хоче перевершити якість фотографій, зроблених на iPhone, і вчора ми побачили вражаючі результати роботи Google Camera.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google заявляє режим HDR + з брекетингом експозиції, який забезпечить «чіткіші і різкіші фотографії». Однак це стара функція, яка використовувалася в першому Pixel, а значить чекати великих змін не варто.

З новим додатком Google Camera можна знімати фільми

Тепер ви зможете робити фотографії з ефектом боке при недостатньому освітленні, щоб це спрацювало, треба переключитися в нічний режим Night Sight. Також присутній всім знайомий портретний режим.

Найбільше уваги Google приділила відеокамері, не дивно, адже головним конкурентом Pixel є iPhone, який краще за всіх смартфонів вміє знімати відео. У відеокамері з’явилося три нових режими стабілізації: Locked, Active і Cinematic Pan. У цьому режимі камера знімає з частотою 60 кадрів в секунду, а потім уповільнює відео в 2 рази, щоб створювати більш плавні і ефектні відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.