Rakuten BIG з піддисплейною фронтальною камерою офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телекомунікаційний гігант Rakuten поповнив ряди моделей з піддисплейною фронтальною камерою своїм смартфоном, який називається Rakuten BIG. Нагадаємо, що раніше ми бачили ZTE Axon 20 5G та Vsmart Aris Pro з цією технологією. Нова модель Rakuten буде доступна ексклюзивно для ринку Японії, принаймні на деякий час. Крім піддисплейної фронтальної камери, модель також отримає захист за стандартом IP68. 

Характеристики типові для субфлагманської моделі 2020 року. Rakuten BIG оснащений OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та діагоналлю 6.9 дюйма, за роботу моделі відповідальний чіпсет Qualcomm Snadpragon 765G, в парі з яким працює 6 ГБ оперативної пам’яті. Об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. За автономність моделі відповідальний акумулятор об’ємом 4000 мАг. 

Модель буде оснащена основною квадрокамерою, у яку ввійде головний сенсор на 64 МП, ультраширокий модуль на 8 МП, макро на 2 МП та датчиком глибини на 2 МП, роздільна здатність піддисплейної фронтальної камери складає 32 МП. Rakuten BIG оснащений піддисплейним сканером відбитків пальців та модулем NFC. Ціна моделі складає 660 доларів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.