Google відмовилася від топової функції в нових Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google прийняла рішення про відключення функції автоматичної ретуші фотографій, зроблених на фронтальну камеру своїх нових смартфонів. За замовчуванням така обробка буде відключена на Pixel 5, Pixel 4a і Pixel 4a 5G – а причиною «даунгрейда» компанія назвала стурбованість користувачів тим, як вони виглядають.

Автоматичне ретушування селфі раніше було активовано в Pixel 4 – тоді представники Google відзначили, що для розуміння найкращого балансу обробки і підкреслення кращих рис зовнішності користувача компанія співпрацювала з весільними фотографами. Але тепер вендор віддав перевагу відмовити від ретуші, і в штатному додатку «Камера» на смартфонах Pixel 5, 4a 5G і 4a така «примусова» обробка знімків буде програмно відключена.

На думку співробітників Google, обов’язкове ретушування може вплинути на настрій користувача, стурбованого відповідністю заданим програмою «стандартом краси». У зв’язку з цим було прийнято рішення про зйомку без внесення будь-яких змін – власник нового смартфонів Pixel буде бачити себе на отриманому знімку немов у дзеркалі. При бажанні повернутися до старого формату фільтри ретуші можна активувати вручну в налаштуваннях камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.