Huawei випустила прошивку EMUI 11 на Android 11 для безлічі смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська корпорація впевнена в тому, що за рахунок нової прошивки під назвою EMUI 11, заснованої на Android 11, їй вдасться зробити свої фірмові телефони ще кращим, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту.

Починаючи від сьогодні встановити прошивку EMUI 11 з усіма цими нововведеннями, а також з низкою інших, можуть власники таких моделей телефонів, як Huawei P40, P40 Pro, P40 Pro + і Mate 30 Pro. Новітнє програмне забезпечення доступне жителям Китаю, Європи, та ряду інших держав, але поки що в рамках стабільної бета-версії. Фінальний білд нової прошивки, як очікується, вийде в другій половині жовтня, тому його виходу доведеться трохи почекати. Ті, хто не хочуть чогось чекати, можуть вже зараз встановити нову ОС на базі Android 11 на свої мобільні пристрої, тим самим відразу отримавши доступ до найновішого і сучасному ПО з усіх доступних на ринку.

Після реєстрації телефону в програмі бета-тестування, з’явиться можливість прямо «по повітрю» встановити прошивку EMUI з номером збірки 11.0.0.118. Вона заснована на Android 11, що робить її найбільш свіжої з усіх доступних. Компанія Huawei попереджає, що нехай її нова прошивка і доступна у вигляді саме стабільної бета-версії, але вона може містити в собі різні незначні неполадки і помилки, тому всі користувачі перед тим, як її встановлювати, повинні бути повною мірою готові до того, що щось може працювати не зовсім коректно і повноцінно. Скільки всього конкретно телефонів і планшетів компанії Huawei отримають нову версію ОС поки що точно невідомо, але зате вже є попередній список.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.