Дизайн Samsung Galaxy A42 показали на якісному рендері

Незабаром після розкриття ключових технічних характеристик неанонсованого смартфона Samsung Galaxy A42 інсайдери опублікували якісне зображення, яке в деталях розкриває дизайн майбутньої новинки. Особливостями одного з найдоступніших 5G-смартфонів компанії стануть модуль камери з чотирма сенсорами і незвичайна колірна схема оформлення задньої кришки.

За даними джерел мережі, апарат отримає 6,6-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD +, вбудованим сканером відбитків пальців, тонкими бічними рамками і каплевидним вирізом для селф-модуля. На тильній стороні пристрою з оригінальною схемою забарвлення розміститься квадратний блок основної камери з чотирма сенсорами, специфікації яких не уточнюються.

Згідно з раніше опублікованими результатами випробувань в GeekBench, смартфон буде побудований на базі процесора Qualcomm Snapdragon 750G і отримає 4 ГБ оперативної пам’яті. Крім того, майбутню новинку бренду приписують акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою блоків живлення 18 Вт, а також бездротовий модуль Wi-Fi 6 і Android 10 з коробки. Раніше пристрій пройшло сертифікацію у індійського регулятора BIS, що натякає на можливість його виходу на ринок найближчим часом.

Дата презентації і ціна Samsung Galaxy A42 виробником ще не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я