Xiaomi Mi 10T Lite – новий недорогий смартфон з відмінною камерою і іншими перевагами

Смартфон Xiaomi MI 10T Lite, будучи мобільним пристроєм середнього рівня, може похвалитися 6,67-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2400 на 1080 пікселів (Full HD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 750G з тактовою частотою 2,2 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 619 , модемом з підтримкою мереж 5G, слотом для установки двох SIM-карти, слотом для установки карти пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, а також, крім цього, 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної вбудованої пам’яті.

В іншому, даний апарат в змозі запропонувати покупцям інтерфейс USB Type-C для підключення будь-яких додаткових аксесуарів і зарядки, а разом з тим акумуляторною батареєю ємністю 4820 мАг з підтримкою функції швидкої підзарядки потужністю 33 Вт.

Новенький мобільний пристрій також має сканером відбитків пальців в кнопці живлення, функцією розпізнавання особи, стереодинаміками, модулем NFC для роботи з різними платіжними покупками, четверний основний (64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп) і 16 Мп фронтальною камерами, а також , крім цього, ще й такими сучасними модулями зв’язку, як Wi-Fi 802.11ac (Wi-Fi 5), Bluetooth 5.1 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, Dual GPS і Beidou.

Розміри цього телефону складають 165,38 x 76,8 x 9,0 мм, тоді як важить він всього-на-всього 215 грамів, тобто вкрай мало. Прямо «з коробки» на цей апарат встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді прошивки MIUI 12. Телефон доступний в двох версіях, одна з яких оснащена 64 ГБ побудованої пам’яті, а інша, більш просунута, може похвалитися цілими 128 ГБ внутрішньої пам’яті.

Базова модифікація смартфона Xiaomi MI 10T Lite обходиться покупцям в 279 євро, тобто коштує вона вкрай мало, завдяки чому максимально широкому колу людей цей телефон в такій модифікації виявиться доступний для покупки. За старшу модель, оснащену 128 ГБ накопичувачем, викласти потрібно 329 євро. Покупцям пропонують чорну, салатовий і фіолетову забарвлення, у всіх з яких це мобільний пристрій середнього рівня коштує дуже і дуже мало. 

Його продажі на території Європи, тобто на міжнародному ринку, почнуться вже в середині наступного місяця, а якщо бути точним, то 13 жовтня 2020 року. Поза будь-яких сумнівів, цей телефон приємно порадує дуже багатьох людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я