Стало зрозуміло, чим iPhone 12 Pro Max буде відрізнятися від інших “айфонів”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер EverythingApplePro і редактор XDA Developers Макс Вайнбах розкрили в розмові з Forbes деякі нюанси щодо топового флагмана Apple. Здається, це буде смартфон, з яким інші девайси серії iPhone 12 зовсім не зможуть конкурувати за споживача.

За інформацією інсайдерів, Apple вирішила нашпигувати 12 Pro Max інноваціями під зав’язку. Розповідаємо про дві ключових відмінності від iPhone 12, 12 mini і 12 Pro. По-перше, у флагмана буде найкраща камера в серії – ймовірно, тільки модель Pro Max вийде з лідаром. По-друге, здається, тільки 12 Pro Max вийде з дисплеєм ProMotion з частотою оновлення 120 Гц.

Phone 11 Pro і 11 Pro Max, по суті, були однаковими пристроями.

EverythingApplePro

Блогер EverythingApplePro вважає, що проблема полягає в тому, що девайс буде найбільшим в історії смартфонів Apple. Джерело розповіло, що через 6,7-дюймовий екран Pro Max буде складно утримувати в руках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ностальгія за iPhone 5 з його плоскими гранями теж зіграє злий жарт. Виявляється, 12 Pro Max буде настільки величезним, що рамки будуть упиватися в руку. «Аксесуар міг би вирішити проблему, але цей смартфон, очевидно, є топовим з точки зору дизайну», – заявив Вайнбах, помітивши, що айфон-красень найменше хотілося б ховати в чохлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.