Oppo A33 офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo недавно презентувала свій новий середньобюджетний смартфон Oppo A53. Зараз компанії оновила свій модельний ряд “А” новою бюджетною моделлю, яка фігурує під назвою “Oppo A53” та досить схожа на Oppo A53 – відрізняються лише камера та варіанти пам’яті. 

Смартфон оснащений IPS-дисплеєм з роздільною здатністю HD+ та діагоналлю 6.5 дюйма, частота оновлення складає 90 Гц. За роботу моделі відповідальний бюджетний чіпсет Qualcomm Snapdragon 460, в парі з яким працює 3 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 32 ГБ. Нагадаємо, що у Oppo A53 при аналогічній начинці об’єм оперативної пам’яті складає 6 ГБ, а внутрішньої – 128 ГБ. 

Смартфон оснащений селфі-камерою на 8 МП, у той час як на Oppo A53 вона на 16 МП. Основна камера у обох смартфонах потрійна – 13 МП + 2 МП (макро) + 2 МП (датчик глибини). За автономність обох моделей відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг. Oppo A33 працюватиме на Android 10 з оболонкою ColorOS 7.2. Модель стане доступною вже 29 вересня у чорному та зеленому кольорах за ціною 155 доларів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.