Samsung випустить бюджетний смартфон із п’ятьма камерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару років тому Samsung представила перший у світі чотирикамерний телефон Galaxy A9 (2018), а тепер компанія працює над створенням пристрою з пентакамерою, тобто камерою на п’ять обєктивів. Про це передає The Elec.

Пентакамера на Galaxy A72 буде включати в себе: 64-мегапіксельну основну камеру, 12-мегапіксельну надшироку камеру, 8-мегапіксельний телефотооб’ектів (3-кратний зум), 5-мегапіксельний макрооб’єктив і 5-мегапіксельний датчик глибини.

Samsung може зняти 8-мегапіксельну камеру з 3-кратним зумом з Galaxy S20 FE і додати її в налаштування камери Galaxy A71, в якій вже є інші чотири об’єктива. Це принесло б OIS, який найбільш корисний з довгими фокусними відстанями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попередній слух вже стверджував, що A72 стане першим телефоном Серії A, що має оптичну стабілізацію зображення (OIS). Що стосується селф-камери, то вона буде всього одна і отримає 32-мегапіксельний сенсор.

Samsung Galaxy A52 також стане частиною дебюту наступного покоління A-series. Кажуть, що він буде дотримуватися установки чотирьохядерної камери, аналогічної A51. Samsung покладає великі надії на A72 і A52.Експерти вважають, що сукупні продажі новинок принесуть розробникам 30 мільйонів доларів, що складе близько 10% від загального обсягу продажів Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.