Витік: Huawei Mate 40 Pro помітили в китайському метро

Незабаром Huawei випустить лінійку флагманських смартфонів Mate 40. Вони вже пройшли сертифікацію в різних організаціях, в тому числі Bluetooth SIG, у таїландського регулятора NBTC і в Євразійську економічну комісію, а недавно топова модель була помічена у відвідувача китайського метрополітену.

Джерела витоку стверджують, що перед нами Mate 40 Pro (правда, незрозуміло, як вони це визначили і що наштовхнуло фотографа на думку записати відео зі смартфоном в чужих руках). Судячи по ролику, у Mate 40 Pro відносно великі габарити, майже безрамковий екран, загнута з боків і подвійна фронтальна камера. На правій грані видно регулятори гучності і кнопка включення і розблокування екрану. Все це приблизно відповідає більш ранній витоку, на основі якої був створений рендер.

Смартфон укладений в чохол, але він не особливо приховує корпус. На жаль, на відео не потрапила задня частина пристрою, тому неможливо побачити дизайн камери.

Не виключено, що виробник сам влаштував такий витік, надто вже часто вже не випущені смартфони помічають в руках у відвідувачів метро, ​​причому в основному в Китаї. Якби він хотів зберегти дизайн Mate 40 Pro в таємниці до презентації, цей смартфон було б заборонено виносити за межі лабораторій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я