Стало відомо, чи подешевшає iPhone 11 після анонсу iPhone 12

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Всім відомо, що компанія Apple за традицією проводить свій масштабний захід у вересні кожного року, де представляє нову серію iPhone. Та цього року всесвітня пандемія коронавірусу Covid-19 зробила свої корективи. Компанія з Купертіно 15 вересня провела презентацію, однак анонсу iPhone 12 ми не дочекались. Як більшість знає, айфони дешевшають значно повільніше Android-смартфонів. І, зараз багатьом цікаво чи варто чекати значного зниження цінника на торішні флагмани iPhone 11.

Реклама

Анонс iPhone 12

Отже, за багатьма чутками анонс нових флагманських смартфонів відбудеться у жовтні, або якщо бути точнішими — 15 жовтня, цю дату розкрив авторитетний маркетплейс з Нідерландів. З масштабних змін – мережі п’ятого покоління, відстутність дротяних навушників Earpods, і блока живлення. Всі ці заходи компанія зробила задля того аби зберегти, а то й знизити вартість смартфонів цього року. Тому нові айфони повинні коштувати на рівні флагманів iPhone 11 або й нижче.

Вартість iPhone 11 після деб’юту iPhone 12

Отже, наше видання iTechua.com провело паралелі вартості iPhone 11 та iPhone Xs з конфігурацією пам’яті 64 Гб – згідно з інформації від офіційного ритейлера компанії зараз за iPhone 11 просять від 23 999 гривень, і 22 599 гривень за iPhone Xs 64 Гб.

Отже, різниця між смартфонами складає 1 400 гривень і рік різниці. З огляду на цю інформацію суттєвого зниження вартості минулорічної серії після анонсу лінійки iPhone 12 чекати не варто.

Джерело: iTechua.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: