Стало відомо, чи подешевшає iPhone 11 після анонсу iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім відомо, що компанія Apple за традицією проводить свій масштабний захід у вересні кожного року, де представляє нову серію iPhone. Та цього року всесвітня пандемія коронавірусу Covid-19 зробила свої корективи. Компанія з Купертіно 15 вересня провела презентацію, однак анонсу iPhone 12 ми не дочекались. Як більшість знає, айфони дешевшають значно повільніше Android-смартфонів. І, зараз багатьом цікаво чи варто чекати значного зниження цінника на торішні флагмани iPhone 11.

Анонс iPhone 12

Отже, за багатьма чутками анонс нових флагманських смартфонів відбудеться у жовтні, або якщо бути точнішими — 15 жовтня, цю дату розкрив авторитетний маркетплейс з Нідерландів. З масштабних змін – мережі п’ятого покоління, відстутність дротяних навушників Earpods, і блока живлення. Всі ці заходи компанія зробила задля того аби зберегти, а то й знизити вартість смартфонів цього року. Тому нові айфони повинні коштувати на рівні флагманів iPhone 11 або й нижче.

Вартість iPhone 11 після деб’юту iPhone 12

Отже, наше видання iTechua.com провело паралелі вартості iPhone 11 та iPhone Xs з конфігурацією пам’яті 64 Гб – згідно з інформації від офіційного ритейлера компанії зараз за iPhone 11 просять від 23 999 гривень, і 22 599 гривень за iPhone Xs 64 Гб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, різниця між смартфонами складає 1 400 гривень і рік різниці. З огляду на цю інформацію суттєвого зниження вартості минулорічної серії після анонсу лінійки iPhone 12 чекати не варто.

Джерело: iTechua.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.