Стали відомі всі характеристики і ціни Google Pixel 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Німецьке видання WinFuture розкрило всі технічні характеристики і ціни майбутнього Google Pixel 5, який буде офіційно представлений 30 вересня.

Видання стверджує, що Pixel 5 отримає чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G, 8 ГБ оперативної і 128ГБ вбудованої пам’яті. Це означає, що смартфон зможе працювати тільки в 5G-мережах в діапазоні нижче 6 ГГц.

Google Pixel 5 буде оснащений 6-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1080×2340 пікселів, частотою оновлення 90 Гц, підтримкою HDR, захисним склом Gorilla Glass 6 і вирізом під селф-камеру на 8 Мп в лівому верхньому кутку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі знаходяться сканер відбитків пальців і оснащений двома камерами: основна на 12,2 Мп з OIS і EIS, а також надширококутний модуль на 16 Мп. Основна камера знімає відео 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду.

Акумулятор ємністю 4080 мАг підтримує швидку зарядку потужністю до 18 Вт. За даними видання, смартфон підтримує бездротову зарядку і реверсивну бездротову зарядку, а також оснащений стереодинаміками, трьома мікрофонами, модулями NFC і Bluetooth 5.0.

Крім того, Pixel 5 отримає захист від води і пилу за стандартом IP68 і рамки корпусу з 100% переробленого алюмінію.

Очікується, що вартість Pixel 5 в Європі складе € 629.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.