Вже завтра Samsung анонсує нову лінійку смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung нещодавно підтвердила, що незабаром представить в Індії нову серію смартфонів Galaxy F. Чутки вказують на те, що перший смартфон серії Galaxy F буде називатися Galaxy F41. Сторінка підтримки смартфона, на якій вказано номер моделі SM-F415F / DS, тепер доступна на веб-сайті Samsung India. На Flipkart з’явився промо-сайт серії Galaxy F, де поки немає інформації про характеристиках першого смартфона, але вказана дата його презентації – 24 вересня.

Пристрій оснащений дисплеєм з краплеподібним вирізом, який призначений для камери і розмовного динаміка. На лівій частині корпусу розташовується слот для SIM-карти, а праворуч видно кнопки регулювання гучності і включення / блокування смартфона. Гучномовець, порт USB-C і аудіороз’єм 3,5 мм знаходяться на нижній частині пристрою. На тильній стороні Galaxy F41 розташований прямокутний блок камери з трьома датчиками зображення і світлодіодним спалахом. Сканер відбитків пальців також знаходиться на задній панелі пристрою. Смартфон оснащений окремим слотом для карт пам’яті microSD.

Geekbench підтверджує, що Samsung Galaxy F41 побудований на базі однокристальної системи Exynos 9611 і оснащений 6 ГБ оперативної пам’яті. Він працює під управлінням операційної системи Android 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.