Новий iPhone 12 показали на якісному відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей неофіційний тизер iPhone 12 – найкращий погляд на наступний iPhone.

iPhone 12 Pro майже тут, але потрібен ще час, перш ніж ми отримаємо його на руки. Тим часом у нас є це дивовижне концепт-відео для перегляду.

Це так зване “Найточніше концепт-відео” iPhone 12 Pro було створено дизайнером DMJ4D і збирає в собі всі чутки, які ми наразі маємо про iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайн дуже знайомий кожному, хто використовував один із флагманських айфонів Apple за останні три роки, але по боках є великі зміни. Вигнуті краї відкинуті на користь рівних поверхонь. Це зворотний дзвінок до старих конструкцій iPhone, таких як iPhone 4, і це відео робить його чудовим вибором з боку Apple.

Насічка Face ID все ще залишається там, де вона завжди була, що дозволяє легко і безпечно розблокувати за допомогою розпізнавання обличчя. Він містить 12-мегапіксельну селфі-камеру з діафрагмою f/2.2, таку ж, як у поточних iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max.

Масив задньої камери виглядає майже ідентично iPhone 11 Pro, аж до трикутного розташування трьох камер: 120-градусної ультраширокої, основної / широкої камери f/1.8 та телеоб’єктива f/2.0. Однак новиною є датчик LiDAR під надширокою камерою праворуч. Ця функція, яку спочатку бачили на iPad Pro на початку цього року, допоможе iPhone ефективніше оцінювати відстань, покращуючи фотозйомку в портретному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.