Як дізнатися, хто відстежує ваш телефон

У сучасному житті ми постійно користуємося  гаджетами. Більшість не уявляє, як можна провести цілий день і жодного разу не заглянути в планшет, ноутбук або мобільний телефон.

Але разом із зручними новими технологіями з’явилася і додаткова можливість знати про нас більше, ніж треба. Ми не помічаємо самі того, як видаємо усім незнайомим людям інформацію, яку слід було б тримати в таємниці.

Наприклад, використання соціальних мереж. У Інстаграм ми викладаємо фото, відмічаючи при цьому свою геолокацію. Таким чином в руки зловмисників може потрапити не лише ваше нинішнє місцезнаходження, але і домашня або робоча адреса.

У США був проведений експеримент. Звичайна людина погортала соціальні мережі іншого і представившись екстрасенсом, все дуже детально описав: розповів про його минуле життя, описав його житло і навіть згадав про те, що незабаром будинок буде проданий (в одній з соціальних мереж було розміщено оголошення).
Крім того, зараз повно різних шпигунських програм, через які теж можна роздобути різну інформацію про потрібну людину.  Але не лякайтеся LIGHT допоможе вам з’ясувати, чи є якесь стеження за вами, хто намагався знайти інформацію і так далі.

Для цього існують певні комбінації цифр, які необхідно набрати на своєму мобільному.

1) * #06 #. Дозволяє дізнатися унікальний номер IMEI будь-якого смартфону, у тому числі і iPhone.

2) * #21 #. Дозволяє отримати інформацію про включену переадресацію – дзвінків, повідомлень і інших даних. Дуже зручно, якщо ви хочете перевірити, чи не шпигує хто-небудь за вами.

3) * #62 #. За допомогою цієї команди ви зможете дізнатися, на який номер робиться переадресація викликів, що входять, якщо iPhone вимкнений або знаходиться поза зоною дії мережі.

4) ##002#. Відключає будь-яку переадресацію дзвінків. Таким чином, приймати їх будете тільки ви.

5) * #30 #. Надає інформацію про визначення номера абонента

, що входить, 6) * #33 #. Показує інформацію про блокування витікаючих підтримуваних сервісів, таких як дзвінки, SMS і інших даних.

7) * #43 #. Відображає інформацію про очікування виклику.

8) *3001#12345#*.Так зване меню “Джеймса Бонда” : тут і інформація про SIM- карті, і рівень сигналу.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.