iPhone 12 Pro Max стане першим смартфоном Apple з 6 ГБ оперативної пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple позавчора випустила восьме покоління iPad, четверте покоління iPad Air, шосте покоління Apple Watch Series, а також “доступний” Apple Watch SE. Тим не менше, iPhone 12 нам так і не показали, але смартфони презентують вже незабаром, і зараз про них з’явилися нові подробиці. Якщо точніше, мова йде про топовий iPhone 12 Pro Max, результати тестування якого в AnTuTu зараз з’явилися в Мережі.

Згідно з інформацією, опублікованою виданням Gizmochina, модель буде оснащена 6 ГБ оперативної пам’яті, при цьому об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. Нагадаємо, що попередня флагманська модель була доступна у варіанті з 64 ГБ, 256 ГБ та 512 ГБ внутрішньої пам’яті, і проміжної версії на 128 ГБ не було, з чого можна зробити висновок, що саме версія зі 128 ГБ внутрішньої пам’яті тепер буде стартовою.

Що цікаво, модель набрала 572333 тестові бали в AnTuTu, що лише на 47897 балів вище, ніж минулорічний флагманський iPhone 11 Pro Max. Більше того, iPhone 12 Pro Max набрав у тесті UX менше балів, ніж IPhone 11 Pro Max, що каже нам про те, що в тестуванні міг брати участь тестовий зразок девайса.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У будь-якому випадку об’єм пам’яті, на відміну від результатів тестування, не зміниться в залежності від того, тестовий зразок перед нами чи серійна версія. iPhone 12 Pro Max справді отримає 6 ГБ оперативної пам’яті, що буде потрібно для кращої роботи багатозадачності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.