Вартість iPhone 12 може виявитися вищою, ніж очікувалось

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple перенесла презентацію нової флагманської лінійки iPhone 12 на кілька тижнів. Мережеві аналітики стверджують, що в першу чергу це пов’язано із труднощами, спричиненими всесвітньою пандемією COVID-19. За традицією бренд Apple проводив у в перші тижні вересня анонс своєї нової лінійки iPhone, однак в 2020 році в цей час вийдуть тільки нові Apple Watch Series 6 і iPad.

Мережеві інсайдери стверджують, що розраховувати на анонс iPhone 12 в найближчі тижні не варто. Ще однією ложкою дьогтю стало припущення про те, що смартфон буде продаватися за вищою ціною, ніж очікувалось. Раніше стверджувалося, що ціна останнього iPhone буде збігатися зі стартовою ціною iPhone 11, який компанія продавала за 699 ​​доларів за базову модель.

Відповідно до одного з китайських звітів, зберегти ціну на 5G пристрій за ціною торішньої моделі неможливо. Вже відомо, що в комплект з iPhone 12 не будуть входити навушники і зарядний пристрій на 20 Вт. Можливо, такий підхід частково вирішить проблему збільшеною собівартості пристрою, але тільки частково.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.