В мережу витекли схематичні зображення нового флагмана Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei запатентувала новий смартфон, відповідні документи були подані Національне управління інтелектуальної власності Китаю і оприлюднені лише сьогодні, 18 вересня.

Ресурс LetsGoDigital використовував патентні зображення, щоб створити тривимірну модель нового смартфона. Пристрій повинен отримати вигнуті з боків екран і задню панель, при цьому фронтальна камера повинна розташовуватися під поверхнею дисплея.

Задня панель демонструє новий дизайн головної камери, яка може розташовуватися в центральній верхній частині або в кутах. Камера включає три датчика зображення, окрему перископну модуль для оптичного зуму і світлодіодний спалах. На нижній частині задньої панелі присутній логотип виробника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, використання підекранної камери дозволяє відмовитися від будь-яких вирізів і отворів в екрані і зробити його практично безрамковим. На ринку вже з’явився перший смартфон з такою камерою під назвою ZTE Axon 20 5G .

На верхній панелі видно отвір мікрофону і роз’єм 3,5 мм для підключення навушників.

Аналітики відзначають, що в наступному році на ринку з’явиться дуже багато моделей смартфонів з підекранною камерою від різних виробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.