Samsung зняла 8K-фільм на Galaxy S20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics оголосила про початок виробництва художнього фільму в роздільній здатності 8K з використанням фірмових смартфонів серії Galaxy. Компанія розкрила перші подробиці про майбутній стрічці, а також анонсувала відкриття кількох кінотеатрів для демонстрації кіно в надвисокій роздільній здатності.

Samsung вже провела переговори з режисером і акторами майбутнього романтичного фільму «Untact» (Незайманий) і поділилася з журналістами інформацією про знімальний процес. За словами представників бренду, весь відеоряд, за винятком деяких сцен, буде записуватися на камери смартфонів Galaxy S20 і Galaxy Note20 в роздільній здатності 8K з співвідношенням сторін 16:9.

Компанія заявила, що мета проекту – просування 8K-контенту і відповідної екосистеми серед споживачів. Тому вже в наступному місяці Samsung має намір відкрити в Сеулі два міні-кінотеатру для демонстрації нового фільмів на QLED-панелі в зазначеному дозволі. Вони будуть вміщати невеликі групи людей, тому квитки доведеться бронювати заздалегідь. Глядачі також зможуть подивитися картину онлайн, в тому числі на YouTube.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.