Оголошена ціна наступного флагмана Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Xiaomi випустить нові пристрої серії Mi 10. Форм-фактор, дизайн і технічні характеристики цих телефонів вже раніше були розкриті інсайдерами. Єдине, в чому вони сумнівалися, так це в їх вартості, але сьогодні стався «злив» ціни pro-версії флагманського смартфона. Очікується, що Mi 10T і Mi 10T Pro стануть більш дешевою альтернативою Mi 10 і Mi 10 Pro. Щоб продавати ці пристрої за більш доступною ціною, Xiaomi проведе downgrade, який не позначиться на продуктивності.

Наприклад, обидва цих телефона будуть поставлятися зі звичайною ЖК-панеллю замість вигнутого OLED-дисплея в стандартних випусках серії Mi 10. Але, щоб компенсувати це, компанія додала частоту оновлення 144 Гц. Сьогодні це припущення підтвердив авторитетний інсайдер. На сторінці в Weibo Digital Chat Station з’явилася фотографія, яка розкриває вартість Xiaomi Mi 10T Pro – €699. Смартфон практично на €300 дешевше, ніж Xiaomi Mi 10 Pro.

На папері Mi 10T Pro виглядає набагато краще, ніж стандартний Mi 10. Тому що він буде поставлятися з більш корисною потрійний камерою – 108 МП + 20 МП + 12 МП і частотою оновлення 144 Гц. Перш за все, як було сказано вище, він буде більш доступним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.