6 смартфонів отримали довгоочікувану MIUI 12 разом з Android 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багатоетапна розгортка прошивки MIUI 12 продовжує свою ходу в рамках третьої хвилі, яка, як виявилося, не буде останнім. Ми писали про це вчора, але якщо коротко, то перший етап відправки завершився повністю, а другий частково. Через що деякі апарати з другої хвилі плавно перекочували в третю. Такий стан справ викликав ланцюгову реакцію, в результаті якої для повного завершення відправки оновлення трьох хвиль стало мало, і четверта буде практично напевна. Більш того, ще й на п’яту залишиться, як вважають деякі аналітики.

Офіційний план відправки MIUI 12 трьома хвилями

Незважаючи на всі складнощі не потрібно думати, що в Xiaomi «забили» на користувачів. Зокрема, на власників смартфонів: Mi 10 і версій “Pro”, “Lite Zoom”, “Youth Edition”, а також Redmi K30 Pro і POCO F2 Pro. Днями стало відомо про наявність стабільного поновлення MIUI 12 для названих пристроїв, доповненого ОС нового покоління Android 11. Буквально тиждень тому ця версія прошивки перебувала в стадії закритого бета тестування. А тепер – будьте люб’язні, користуйтеся. Ось тільки версія поки не глобальна і мов в ній всього два – китайську та англійську.

До речі, Android 11 від попередньої версії відрізняється трохи. Саме тому особливих помпезності під час її релізу не було, вважають інсайдери. Захід пройшов незвично скромно. Крім цього, нова «вісь» не отримала офіційного «солодкого» прізвиська, як це було раніше. Однак співробітники, які вклали свої сили в створення Android 11, її кличуть Red Velvet Cake, тобто – листковий торт «Червоний оксамит». Смачного!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.