Xiaomi представила бюджетний смартфон Redmi 9i

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила в Індії недорогий смартфон Redmi 9i. В цілому, це покращена версія моделі Redmi 9A, представлена на початку місяця. При вартості в $ 113 виробник пропонує 4 ГБ ОЗП LPDDR4x і 64 ГБ внутрішньої пам’яті, але є і більш дорога конфігурація пам’яті: 4 ГБ RAM + 128 ГБ ROM приблизно за $ 127.

В новинці використовується 6,53-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD + (720 × 1600 пікселів) і співвідношенням сторін 20: 9. Фронтальна камера 5 МП розташована в невеликому краплевидному вирізі. На зворотному боці смартфона розташована камера на 13 Мп. Виробник вказує на захист корпусу від бризок P2i (нанопокриття), а також підкреслює наявність режиму читання і функції Face Unlock.

Модель працює на ігровому чіпсеті початкового рівня MediaTek Helio G25. Встановлено акумуляторну батарею з ємністю 5000 мА * год, за словами розробників, повиненна забезпечити 2 дні роботи пристрою на одному заряді. Підтримується зарядка потужністю 10 Вт. Новинка працює в мережах 4G і має вбудований модуль Bluetooth 5.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель доступна в трьох варіантах забарвлення. Продажі смартфона Xiaomi Redmi 9i стартують в Індії 18 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.