Кастомна прошивка на Android 11 вийшла для перших моделей смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами розробника, його кастомна прошивка є в повній мірі працездатною, проте є одна незначна проблема, рішенням якої він зараз займається. Справа в тому, що система контролю доступу SELinux встановлена ​​в значенні Permissive, тому мобільний пристрій вразливий до злому при наявності фізичного доступу до телефону.

Вирішення цієї проблеми лише питання часу, проте на стабільності всієї ОС вона ніяк не позначається. Кастомними прошивка на Android 11 в повній мірі працює, тому що працездатні модулі Wi-Fi, Bluetooth, Dual GPS, GLONASS, NFC, все датчики і сенсори, а разом з тим навіть сканер відбитків пальців. Працює абсолютно все, і відгуки користувачів це підтверджують.

Встановити операційну систему Android 11 у вигляді кастомной прошивки починаючи з сьогоднішнього дня можна на такі моделі смартфонів, як Xiaomi Mi 9T Pro і Redmi K20 Pro, тоді як для багатьох інших моделей мобільних пристроїв встановлено останню версію стане доступним в найближчі кілька тижнів.

Нова прошивка підтримує розмітку Project Treble, за рахунок якої ОС буде оперативно оновлюватися, а відбуватися все це буде «по повітрю», якщо розробник, звичайно, не вирішить з яких-небудь причин припинити свою діяльність. Новітнє програмне забезпечення на всі 100% використовує потенціал мобільних пристроїв, тому його можна сміливо встановлювати і не побоюватися, що щось буде працювати неправильно. Навіть з автономністю, судячи з відгуків, немає ніяких проблем. З плином часу, звичайно, вийде ще маса інших прошивок,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.