Caviar представила iPhone 12 Pro зі справжніми часточками Марсу, Місяця і Меркурія

Російський преміальний бренд Caviar почав приймати попереднє замовлення на кастомні версії iPhone 12 Pro. Новітня колекція отримала назву Space Odyssey, вона цікава тим, що містить фрагменти Марса, Місяця і Меркурія.

Модель Space Odyssey Mars присвячена однойменній планеті. На задній кришці смартфона зображено поверхню Марса і метеорити, що на нього летять. Останні являють собою справжні шматочки небесних тіл віком близько 4,5 мільярда років. Цінник смартфона стартує від 367 тисяч рублів, що в перекладі на нашу валюту ≈ 136 199 тисяч гривень.

У Space Odyssey Moon вбудована частка метеорита, що впав на нашу планету з Місяця. Рельєфна титанова кришка імітує поверхню супутника Землі. Пристрій обійдеться покупцеві в 379 тисяч рублів або ≈ 140 165 тисяч гривень.

Space Odyssey Mercury при вартості 429 тисяч рублів( ≈ 159 189 тисяч гривень) є найдорожчим смартфоном лінійки. Нижня частина девайса оброблена бронзою. Тут же знаходиться фрагмент Меркурія, на додаток до якого телефон отримав ще п’ять шматочків муоніоналустського метеорита, що впав на Землю близько мільйона років тому.

Кількість смартфонів кожної моделі буде обмежено 19 штуками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.