Apple готова здивувати завтрашнім анонсом iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завтра ввечері о 19:00 за київським часом відбудеться прес-конференція Apple, на якій очікується анонс нових апаратних новинок компанії з Купертіно.

Раніше повідомлялося, що головними героями прес-конференції Apple стануть нові планшети iPad Air і розумні годинники Apple Watch, але зовсім не iPhone 12. Також велика увага буде приділена операційній системі iOS 14. Інсайдер Джон Проссер (Jon Prosser), який відзначився кількома точними сливами інформації про пристрої Apple, також стверджує, що iPhone 12 ще не готовий до презентації.

Однак китайський ресрус Mydrivers вважає, що Apple може здивувати шанувальників, все ж представивши новий смартфон вже завтра разом з іншими новинками. По-перше, після створення на YouTube-сторінці Apple посилання, по якій можна буде подивитися захід Apple Time Flies , компанія послідовно видалила рекламні ролики смартфонів iPhone 11/11 Pro і розумних годин Apple Watch Series 5. Це дає підстави припускати, що iPhone 12 представлять на одній сцені з Apple Watch Series 6.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є відомості, що Target, відомий роздрібний продавець електронних товарів в Сполучених Штатах, підтверджує анонс Apple Watch Series 6 і iPhone 12 на цьому тижні. Vodafone UK також натякає на анонс смартфона на цьому тижні.

Нарешті, в магазинах вже з’явилися захисні чохли для iPhone 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.