Очікується обвал цін на iPhone 11 і iPhone SE 2

Найчастіше виробник знижує ціни на смартфони-попередники незадовго до анонсу новітніх моделей. Такого ж ефекту чекають аналітики і від компанії Apple. Так як до офіційної презентації iPhone 12 і іншої продукції бренду залишається трохи часу, прийшла пора моніторити ціни на iPhone 11 і iPhone SE 2, адже саме їм прогнозується суттєве здешевлення.

Згідно з дослідженням аналітичного агентства ринку зв’язку США Wave7 Research, компанія Apple зазнає серйозних труднощів в частині реалізації своєї продукції через пандемію. Найбільший спад попиту відзначається на моделі iPhone 11 і iPhone SE2.

Незважаючи на те, що ряд американських рітейлерів як і раніше показують досить хороший рівень продажів, інші магазини і зовсім закриті. Цитуючи дані Wave7 Research, фінансовий холдинг JPMorgan Chase на рахунок останнього заявив, що в США зараз працюють всього 58% роздрібних точок Apple. Для порівняння, на кінець червня працювали 80% фірмових магазинів бренду.

Крім сухих фактів з цифр і відсотків, аналітики провели опитування людей, які планують покупку iPhone. Так ось значна більшість зайняли вичікувальну позицію. Вони хотіли б спочатку дізнатися всі характеристики iPhone 12, оцінити зовнішність, і тільки тоді вже визначитися. У разі, якщо новинка не припаде до смаку, iPhone 11 або iPhone SE2 залишаються актуальними і понині. Таким чином знижка стане додатковим стимулом для прийняття правильного рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.