Опубліковані ціна і зовнішній вигляд нового недорогого флагманського смартфона Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні кілька років Samsung дотримувалася цілком усталеного графіка анонс нових флагманів: на початку року публіку чекала оновлена ​​лінійка Galaxy S, а влітку (часто в серпні) проходила презентація лінійки Galaxy Note.

Але починаючи з 2020 року компанія пішла іншим шляхом. Спочатку, в січні, вона анонсувала Galaxy S10 Lite і Note 10 Lite на базі топових процесорів і за невисокою ціною. Зараз же, як видно, нас чекає анонс ще одного подібного пристрою, але вже з урахуванням сучасних “залізних” реалій. І саме ціна і зовнішній вигляд пристрою були опубліковані в мережі.

Судячи з наявних даних, називатися новинка буде Samsung Galaxy S20 FE. Відмінною особливістю смартфона стануть плоский дисплей і доступна ціна. Так, пристрій оснастять 6,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм з вирізом під фронтальну камеру і підтримкою частоти оновлення екрану 120 Гц. В основу смартфона ляже процесора Snapdragon 865. Кажуть, що буде і молодша версія, заснована вже на Exynos 990 – так це чи ні, дізнаємося разом з анонсом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, на даний момент немає ніякої більш-менш точної інформації, коли ж відбудеться презентація, на якій і покажуть новинку (або новинки?). Зате вже зараз інтернет-інсайдери повідомляють, що ціна смартфона буде починатися від 699 євро, що на 200 євро дешевше вартості звичайного Samsung Galaxy S20 на старті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.