Стало відомо коли найкраще купувати iPhone 11 і iPhone SE 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зниження цін на популярні смартфони безпосередньо перед випуском нової флагманської серії є звичайним явищем. З’явилися повідомлення про те, що до появи серії iPhone 12 ціни на iPhone 11 і iPhone SE2 знизяться. Так що бажаючим придбати ці смартфони варто трохи почекати.

JPMorgan Chase процитував дослідження Wave7 Research, згідно з яким загальні продажі iPhone «значно сповільнюються», особливо продажу iPhone 11 і iPhone SE2. Аналітики кажуть, що, хоча продажі iPhone SE у деяких операторів здаються хорошими, в останні місяці темпи продажів недорогих iPhone дійсно знизилися. JPMorgan Chase заявляє, що через тривалу пандемію коронавірусу в даний час відкрито лише 58% роздрібних магазинів Apple в США в порівнянні з 80% в кінці червня.

Опитування також показало, що багато користувачів, які планують купити iPhone, зайняли вичікувальну позицію. Ці люди хочуть побачити, яким стане iPhone 12, а потім вирішити, чи купувати його або вибрати торішній флагман.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З виходом iPhone 12 відбудеться зниження цін на старі моделі, такі як iPhone 11. Коригування буде досить значною, тому краще почекати кілька тижнів і зробити усвідомлений вибір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.